Montis Gallerian | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Montis Gallerian

Är det någonstans man ska äta glass i Stockholm så är det på Montis inne i Gallerian. Har precis rockat en bägare med kokos, annanas och cheesecake. Sååå underbart gott 😀 Var flera år sen jag var här sist. Måste bli oftare!!

20121230-152046.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Hej Amir!

    Jag har för mig att jag läst om Brandsinfashion.com i din blogg. Är sugen på att beställa ngt därifrån men har blivit lite skeptisk då jag såg att de endast tillåter att man betalar direkt för produkten. Vad är dina erfarenheter av sidan? Levererades allt som det skulle i rätt skick osv? (jag bryr mig inte om att produkterna är replicas, vill handla en väska därifrån för att jag gillar hur den ser ut, inte att den är från ett visst märke!)

    Tacksam för svar!
    Kram

Annons
stats