Munkar | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Munkar

Mamma har verkligen tagit hand om mig här i Stockholm, beställt en massa dyr mat på hemkörning nästan varje dag osv… så tackade henne genom att köpa ett gulligt kit med en fin mascara samt tillhörande ögonsminks-borttagning 😀 Bara för principens skull liksom, en vänlig gest. Och Dogge köpte hem lite donuts till henne och syskonen. Rosanna och Jag står och dreglar över dom på bilden nedan haha. Så kul att träffa Rosanna, och sheeet vad hennes viktminskning börjas synas. Dogge vill lägga till att han håller med. Haha!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Anonym

        Hahahah!! Han menar halvis, halv vit och halv invandrare med mörkt ursprung 😀 Men rosanna är ju inte din mamma haha

Annons
stats