Sitter och läser | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Sitter och läser

Måste bli bättre på att läsa böcker. Allt man läser nu för tiden är på datorn och det är ganska sorgligt faktiskt. Saknar det gamla klassiga när man tog fram en bra bok och satt sig skönt liksom… nu sitter man med krokig rygg och läser folks extremt ointressanta uppdateringar på facebook. Sorgligt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Satt just idag och sammanställde hur många böcker jag läst per år från 2005 till 2012 (har fört läsdagbok sedan slutet av 2004 – så värdefullt!) – och det har gått ner från 40+ om året till knappa 10+ om året.. Illa !

  Om du “gillar” böcker som Pelzers kan jag rekommendera följande:
  Duncan Fairhurst – När ingen annan ser
  Anya Peters – Övergiven
  Vicky Jaggers – I det tysta

 2. -

  amir, jag älskar(de) din blogg och klicka in minst 5-6 gånger om dagen innan. Men nu känns det bara som att du skriver om djur och inte typiska amir inlägg! kom igeeen ändra på det igen 😀

  1. Amir

   jag bloggar om mitt liv och just nu är ett valpköp väldigt aktuellt för mig och absolut inget jag kommer sluta blogga om på ett bra tag 😀

 3. Yvette

  Tell me about it! Jag var en bokmal när jag var yngre men det har ju kollapsat totalt. Den enda gången jag kände att jag hade “tid” att läsa var förrförra veckan när jag blev matförgiftad. Två böcker på en dag, smackat och klart.

 4. Joanna

  Det har du rätt i! Man borde njuta mer av icke-dator relaterade saker, som att läsa eller bara ta en promenad och prata, så mycket härligare än vad man tror 🙂

Annons
stats