Jag är lik min mamma | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Jag är lik min mamma

Är det något jag och min mamma har gemensamt så är det att slarva bort i princip det mesta. När jag julpyntade förra året så packade jag ner det mesta här i vardagsrummet för att göra plats åt julpyntet. Och det är såååå mycket jag inte hittar nu. Ett stort ljusfat, en ännu större blomvas, feta blockljus och gud vet vad. Hur gör jag? Det är ju inga små saker heller!!!

Är ni likadana? Att ni ställer undan saker och sen har ni ingen aning om vart de ligger, och hur mycket ni än letar så hittar ni inget? Ja… välkommen i familjen, ur not alone haha.


Saknar min fina Disney-mugg från Köpenhamn 🙁

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Min pojkvän är sån, blir galen ifall han flyttar på mina saker och plötsligt glömmer bort vart han lagt dom så hittar man inte sina saker. Jag bruka ha att lägga sakerna tex på samma ställe som. Den låg på så vet jag att den ligger där … Fast det år Juh inte när det finns nån hör hemma som flyttar på grejena 😛

Annons
stats