Storhandlat | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Storhandlat

Hemmafrun har varit och registrerat sig för Willys självscanning, man kan ju inte kalla sig för wifey om man betalar i en bemannad kassa… so last year 😉 Haha!! Skämt åsido… det är så sjukt smidigt med självscanning och det går verkligen hur snabbt som helst 😀 Tummen upp! Nu har jag kort hos både Coop och Willys… ICA nästa eller vad säger ni?


Blev fyra halvfulla kassar…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
     1. moa

      nej men amir har inte bättre för sig än att åka till affären och ta kort på tomma påsar..eller? haha..
      stod i inlägget att dom va halvfulla,ni kan väll läsa? 🙂

     2. Amir

      jag la till den texten efteråt… så att fler inte får för sig att jag åker till en affär och fotar tomma påsar 😀 hehe!

 1. Leila

  Halloj!

  Älskar din blogg. Läser den dagligen. Är stolt över dig för det du åstakommit! Och det kan jag säga att många av dina läsare är! Men nu är det så att jag vill förlora några kilon inför sommaren. Tänkte om du kunde lägga ut några recept på goda och kalorisnåla smoothies? Skulle uppskattas!

  Kram!

Annons
stats