Cleos stora dag är här | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Cleos stora dag är här

Godmorgon sömntutor 😀  Idag gäller det, 09 ska Cleo vara inlämnad hos veterinären för att kastreras. Gud jag är sååå nervös, kommer typ börja gråta när jag ska hämta han sen… för han kommer säkert vara alldeles groggy och lost. Stackaren alltså!! Men detta blir bäst för honom så det känns ändå lugnt. Min lille bebis, kan nästan inte fatta att han ska bli storebror på söndag!! Stora fina herrn i huset då ju 

Bilden ovan tog mamma när jag precis kommit genom förren, hem med Cleo för första gången! Det var den 2a mars 2011. Känns som igår nästan 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Åh minns när jag skulle kastrera mitt hjärta.. Jag var så himla nervös när jag lämnade honom men det blev en extrem lättnad när jag hämtade honom och han kom och viftade på svansen.. Nu har det gått fyra månader och han är gladare än någonsin 😀 Kommer gå jättebra ska du se Amir, förstår din oro men det kommer gå kalas!

  2. Amanda

    Minns när jag kastrerade min katt och jag hämtade honom. Han trodde han kunde hoppa runt men icke. Det såg kul ut men var nog inte så kul för honom. Haha. 🙂 det kommer nog att gå bra 🙂

Annons
stats