Make up with makeup | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Make up with makeup

Har sminkat mig för kung och fosterland! Lillebror kommer ju hit så man måste se ut som en människa känner jag. Tänkte ta Cleo på en promenad och sen fixa det sista här hemma följt av att åka och möta upp lillebror på centralen 😀 Hörs senare älsklingar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mina

  Mycket snyggt!!!

  Måste dock fråga av ren nyfikenhet, och förlåt om det kommer låta fördomsfullt men det är absolut inte menat så utan jag är bara en nyfiken apa som funderar på konstiga saker.. hehe iaf! Vad tycker Dogge om smink (på dig alltså)? Han sminkar ju sig inte (så vitt jag sett)? 😀

  Ha en bra dag, och underbar helg med din bror! 🙂

 2. Sofie

  Hej Amir! Sofie här som har kommeterat några gånger! Nu är set så att jag kommer få en till hund (också valp!) inom loppet av två veckor! Och precis som du så har jag ingen tidigare erfarenhet av två hundar samtidigt, varav den ena är
  Valp. Haha. Så jag undrar om du är intresserad av mailkobtakt angående hur det går för oss båda? Så vi kan byta erfarenheter och tips längs vägen? Tack för ren jättebra blogg förresten, du är så jävla GRYM <3

Annons
stats