Filmen vi såg igår | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Filmen vi såg igår

Originaltitel: Mammas pojkar
Genre: Komedi
Biopremiär: 25 december 2012
DVD-premiär: 24 april 2013
Språk: Svenska

Denna filmen var verkligen udda! Den hade absolut sina stunder och bjöd på en hel del skratt men det som drar ner betyget ordentligt är att handlingen aldrig kom igång, man satt liksom och väntade på något hela tiden och vips så var hela filmen slut haha. Mia Skäringer och Tuva Novotny räddar denna film med sina kanske lite galna karaktärer, deras fight vid matbordet var utan tvekan höjdpunkten, oj vad jag skrattade!! Jag ger en stark tvåa i betyg, gillar man svenska komedier så varsågod, annars så nää…


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. claudia

    Jag kände detsamma!
    Den kom aldrig igång den liksom byggde och byggde och sen bara malde den på. Men det var kul att se Tuva i en roll som var så annorlunda mot hennes vanliga roller.

Annons
stats