Godmorgon måndag | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Godmorgon måndag

Hej mina fina 😀  Jag har faktiskt varit vaken ett bra tag! Redan hunnit gymma, fixa mig, käka frukost och köra killen till jobbet! Hurtigt. Vi kom ganska går med packningen igår men det kommer även att bli en hel del slit idag också. Dogges mamma kommer senare på kvällen för att hjälpa till! Hur hade vi klarat oss utan all hjälp från henne haha?

Just nu, tomt och stelt…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cicci

  Har du några tips på att bota flytt rädslan?
  Jag och min sambo trivs super bra i våran lägenhet, MEN fastighetsägarna är skitdåliga. Otroligt dålig på att fixa “små problem” vilket i slutändan gör att man lessnar.

  Vi planerar nu på att flytta med eftersom denna lägenhet var bådas allra första riktiga så är vi båda otroligt nervös för att vi inte kommer vara nöjd efter flytten. Att grannarna kanske är otrevlig (alla här är görgo) och sådana småsakar som funkar bra här.

  har du nått tips som botar dom rädslorna? 🙂

  Tack på förhand!

 2. Anonym

  Hej, vill bara säga att jag läst din blogg förut (för jätte längesedan) och har idag halkat in igen. Jag måste få säga att jag beundrar din öppenhet kring din sexuella läggning. Jag själv skulle aldrig någonsin våga, för jag är rädd för alla fördomar som alla andra har (och fördomar som jag själv har – hur sjukt?). Är rädd att göra min släkt och familj besviken, att människor ska prata om mig och se mig som annorlunda. Jag kan verkligen få ångest över det när jag tänker för mycket på det.

  Så jag är glad att din blogg finns. Att du inte bekräftar alla elaka fördomar som finns, och att du ger en ljus bild i hur det är att våga stå för den du är. Tack. Som fan.

Annons
stats