Uppdateringen blir snart bra | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Uppdateringen blir snart bra

Känns som att jag egentligen inte ens behöver förklara mig egentligen. Min vardag består just nu av kartonger, torra händer, tunga lyft, halvtomma rum, planering packning… ja allt som helt enkelt inte är roligt att blogga om haha. Allting flyter på helt okej och snart kommer Dogges mamma över för att hjälpa oss lite. Hon blir självklart kvar på middag och jag har kycklingfiléer som ligger framme och tinar, tänkte rocka en thaigryta!

Har noll inspiration till bloggen just nu och jag ber verkligen om ursäkt. Om 2 dagar kommer allting vara som vanligt igen!! 😀

Fått sällskap av denna fina låt hela dagen…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag saknar dig! Fattar att du är upptagen självklart men jag börjar jobba klockan sju på morgonen och då när det var lugnt läste jag bloggar och du var den enda som typ alltid uppdaterat, nu är jag alldeles ensam buhu, haha.
    Hoppas flytten går bra och allt löser sig så att jag får sällskap snart igen! 🙂

Annons
stats