Allt börjar sjunka in nu | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Allt börjar sjunka in nu

Shit, imorgon när jag vaknar så ska jag sätta mig i bilen för att köra iväg. Jag ska inte till gymmet, inte till affären, inte köra killen till jobbet… jag ska långt bort från vårt hem och kanske aldrig någonsin tillbaka igen? Fan vad läskigt alltså, blir alldeles ställd när jag tänker på det. Dogges morbror var nyss här med en släpvagn och körde bort våran säng. Rummet ser så tomt ut just nu alltså, sorgligt 🙁

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Tror du fäller en tår när ni startar bilen imorgon och lämnar ert gamla liv bakom er och när ni kommmit en bit på vägen och närmar er Sthlm. kommer du istället bli glad för ert nya liv ni är på väg att möta…that´s life as it always has been….

Annons
stats