Ett måste för hemmafrun | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ett måste för hemmafrun

Jag och Dogge har bestämt oss för att vi vill komma fram till Stockholm så fort som möjligt imorgon, och därmed göra så få stopp som möjligt på vägen. För att slippa köra av till en mack eller affär varje gång vi blir törstiga eller hungriga så har jag nu varit iväg för att handla en kylväska haha, klockrent!! 😀 Självklart tog jag den snyggaste jag kunde hitta, en fabulous liten handväska 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny Sahlin

    Smidigt!

    Har en fråga bara. Hur känner du inför föräldrarskap? Känner du att du vill ha barn, du och Dogge? Kanske inte just nu men inom sinom tid..i framtiden? Kram. Malmö kommer sakna dig 😉

  2. Madeleine

    Hej Amir, jag vet inte om du har sett den här videon men den är så otroligt stark. Den heter “Love is all you need?” och handlar om hur det skulle vara om det var normalt att vara gay och onormalt att vara hetro. Det får nog många straighta att se hur det känns för homosexuella att dag efter dag bli utsatta för mobbing och kränkning pg a vem de älskar. http://www.youtube.com/watch?v=3ROXTFfkcfo

Annons
stats