Inne på Field's just nu | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Inne på Field’s just nu

Våra sista timmar i Köpenhamn spenderar vi inne på Field’s. Det är ett av nordens största shoppingcenter, räknat i antal butiker. Så som ni kanske förstår så har vi minst sagt en del att sysselsätta oss med haha. Har inte käkat lunch än så ska hitta något smaskigt här inne också tänkte jag… får se vad det blir för något. Hörs senare igen när vi sitter på tåget 😀 Puss så länge.

IMG_0628

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Hej Amir! Ska till Köpenhamn om några veckor, och funderar på att kanske bo på samma hotell som er, verkade himla fint. Vill ba veta om det ligger nära centrum och ungefär vad det kostade för er två för två nätter. Och ifall du har lite andra tips hade det varit skit kul ifall du kunde berätta lite:)

  1. amir

   Hejsan! Jag tänkte göra ett inlägg där jag svarar på dom typ av frågor som du har, många verkar väldigt nyfikna vilket jag bara tycker är kul 😀 Kommer troligtvis upp imorgon hihi!

 2. Deep

  Har aldrig sett Danmark som något resemål som man vill resa
  till egentligen, men efter att du har varit där så börjar jag allt
  bli sugen… Ska bara börja panta burkar så att jag kan bo på samma
  hotell som er… ;))

  1. amir

   jag kände exakt som dig förut, skulle egentligen till barcelona på en weekend 2012 men dogge lovade att jag skulle älska köpenhamn så jag gav honom en chans, och det ångrar jag inte 😉

Annons
stats