Läs Douglas blogg!! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Läs Douglas blogg!!

Om det inte är blinda personer som läser min blogg (varför en blind nu skulle få för sig att läsa en blogg haha…) så har ni alla sett att jag varit i Köpenhamn med min fina älsklingar. Och vi har verkligen försökt att dela på alla bilder som vi tagit med kameran, bara för att vi inte ska lägga upp samma saker. Hur kul skulle det bli?

In på Douglas blogg för fler bilder från helgen 😀
Och en nakenbild på mig 😉 Eller? Haha nädå…

http://hejdouglas.se

IMG_06771

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Min blinda svärmor läser bloggar, förstår inte varför hon inte skulle kunna göra det då det finns talfunktion på de flesta datorer.

Annons
stats