Andra Chansen nu på lördag | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Andra Chansen nu på lördag

melodifestivalen-2014-städerna-klara-1378845142-mega1

På lördag är det dags för melodifestivalens Andra Chansen och jag tycker att startfältet är riktigt svagt detta år, inte många alls som jag känner sådär wow över. Förra årets vinnare hittade vi i Andra Chansen, kommer vi göra det även i år? Jag vet inte. För mig är JEM och Helena Paparizou självklara att gå vidare till final men man vet ju inte riktigt med svenska folket längre. Har ni några favoriter på lördag? Vem/vilka kommer ni att rösta på? 😀

990JLWrvbaSvUPXJfJ4iVjwtwP5

Bild-2014-02-06-kl.-11.16.34

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag hoppas starkt på Helena paparizou, hennes låt har fasen vuxit enorm i mina öron, stark typisk schlagerlåt!!!! Älskar den! Hoppas hon tar hem hela skiten!:)

  2. Anonym

    Hej amir det är så att jag ska till sthlm helgen så jag undra vilka ställer du rekomenderar. Ps jag e 21 o min kompis 20 😆😆

  3. Rebecca

    Jag tycker också JEM borde gå till final! Har precis som du ingen riktig “wow” känsla för någon i Andra chansen, däremot så hejar jag stenhårt på Alcazar 😀

Annons
stats