Halvsover i soffan | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Halvsover i soffan

Ush, jag känner mig så oartig… ligger i soffan hemma hos Linus och halvsover. Är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Efter lite vin blir det inte bättre heller. Tror vi ska sätta på en skräckfilm när som helst, ska in på SF Anytime och kolla vad för skoj det finns. Kostar biobiljetter 170:- nuför tiden så får man streama, det enda rätta haha! 😀

IMG_6031

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej Amir, här kommer en dödligt random fråga.. men whatever. har du och douglas några gulliga/töntiga/mysiga smeknamn för varandra? 
    Jag älskar töntgulliga smeknamn och har gett min kille typ åtta stycken. det vill säga, jag är en smeknamns-fantast. så det vore bara kul att veta hur det ligger till i ert förhållande. 🙂 Om du vill svara såklart! om det är privat så don’t mind me.
    PUUZSSZ tack för en döbra blogg.

Annons
stats