Avicii + utgång | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Avicii + utgång

Heeeej sötisar 😀 Vaknade nyss, bättre sent än aldrig hehe. Baren på Tele2 Arena fick verkligen skjuts i kassan när vi kom fram hahah det sveptes åt höger och vänster!! Efter konserten rullade jag hela vägen ut till Huvudsta på förfest och sen blev det den nya gayklubben Switch. Jösses vad fullsmockat det var, dock var det mest flator på plats och det var verkligen kul att höra alla bögar beklaga sig haha. Själv tyckte jag bara det var mysigt hihi.

Jag och Elias våldgästade 7eleven runt 03-04 för fullemat, helt sjukt hur roligt man kan ha på 7eleven? Typ våran grej haha… jag blir alltid så jävla töntig på fyllan och älskar att driva och skämta med allt och alla haha.

IMG_0154

IMG_0153

IMG_0152

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Jag FATTAR INTE att jag inte hoppade på när en av mina vänner ville bli av med sin biljett på dansgolvet då hon skadat knät…. Ibland är man bra dum alltså haha

Annons
stats