BLAKKROOM | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

BLAKKROOM

blakkroom

Jag och Rosanna kommer att agera nattklubbschefer på Nype som ligger på Lästmakargatan 8. Tidigare har det ju endast varit en 18års klubb men när vi kom dit tyckte vi att det var synd att alla rum inte utnyttjades till fullo så därför bestämde vi oss för att göra ett hiphop golv där man även höjer åldern till 23år i just det rummet.

Nype kommer att finnas kvar men varje fredag kommer Dj Jamalde (som annars spelar på stures hiphop golv bl.a.) att köra sina feta låtar. För att vi ska hålla åldern kommer det endast att vara lista för att komma in. Premiären är på fredag och det kommer att bli DUNDER, Vi kör en middag för våra uppskattade vänner vid 21 sedan drar festen igång vid 22:00. 

Chapee kommer och byter av Jamalde senare under kvällen och med sig har han några hemliga gäster. Det kanske bjuds på lite galna överraskningsuppträdanden vem vet? ;) Just saying…

Ni som är 23+ kan OSA här under för fri entre innan 00:00.
Tänk på att vara i tid!!!!!!!!!!!!!

LÄÄÄÄÄÄNK TILL LISTAN!

pil

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats