Valborg | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Valborg

Godmorgon snyggingar!! 😀 Idag är det valborg och jag är faktiskt inte i närheten av lika taggad som jag var för bara någon vecka sedan. Vad hände? Hade planer på att rocka en hemmafest i Kalmar men uppenbarligen blir jag ju kvar här uppe haha. Har hyrbil och hundarna med mig till Stockholm så det blir en lugn kväll som ni förstår.

Hur ska ni fira valborg ikväll? 😉

Valborgsbrasa-1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Skulle egentligen ha festat med mina vänner ute på krogen men jag har gjort illa foten och kan inte gå utan kryckor just nu, så det blir middag på stan istället 🙂 Visst kan man gå ut ändå men det är jobbigt, plus att det inte känns så aktuellt att råka göra illa foten mer i den mest kritiska läkningsperioden…

  2. Martina

    Vara hemma med mina två hundar haha 🙂 pollen har visat sig extra hos mig så är typ helt förkyld och slut i kroppen så blir en lugn kväll med godis och film 🙂

  3. Rebecca

    Jag ska först jobba, buuääh! Sedan ska jag ut till mina föräldrar och elda världens största brasa tillsammans med våra grannar 🙂 ..och fira mamma såklart som fyllde år igår! Full rulle hela dagen. Hoppas du får en trevlig kväll 😀

Annons
stats