Startade dagen med en promenad | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Startade dagen med en promenad

Godmorgon babes!! 😀 Imorse klev jag upp 06.30… länge sedan jag klev upp riktigt tidigt så tänkte överraska med att blogga lite, men självklart kom jag inte in på bloggen. Tyyyyypiskt. Startade i alla fall min dag med en lång promenad, tog hundarna och gick en runda vilket alltid är lika skönt. Så fort jag kom in så började mörka moln att kika fram så hade i alla fall tur med något idag hehe.

Ska köpa ny dator idag förresten! Blir svårt för mig att sköta mitt jobb utan dator så ska bli skönt att få det gjort idag. Försäkringsbolaget betalar förresten ut summan för datorns värde senare i veckan, så glad. Nu har dom bevisat för mig två gånger på mindre än ett halvår att dom är helt rätt försäkringsbolag. Kommer aldrig någonsin byta om deras goda service fortsätter att hålla samma nivå 😀

IMG_6880

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats