Iphonies | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Iphonies

Tänkte kasta upp två bilder som jag hittade i mobilen… fotade en hel del igår haha men det mesta är suddigt och kaos. Hade liksom inga planer att stänga av ljudet i Globen och be folk lugna sig för mina bloggbilder, det hade varit lite storhetsvansinnigt av mig va? Lite, bara lite 😉 Haha! Ska iväg in mot stan snart. André vill hitta på något efter jobbet och Jasmine är också sugen på att hänga, slår två flugor i en smäll och myser med båda mina fina vänner.

miley

IMG_6938

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelina

    Detta är nog första gången jag kommenterar en blogg haha, men kikade in här och ville bara säga att jag saknar dig. Det har nog gått typ fyra år nu men ja, saknar dig iaf! Kommer till Sverige om två veckor, skulle jättegärna vilja ses. Maila mig på angelinawerner1@gmail.com om du vill prata, har inte FB längre. Puss från Angie

Annons
stats