Släng aldrig originalförpackningar | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Släng aldrig originalförpackningar

amirtipar

Tänkte tipsa er om en ganska simpel sak! Släng aldrig originalförpackningar till värdefulla föremål, det är så sjukt onödigt. Under åren har jag sålt otroligt många iPhones på blocket dom gånger jag uppgraderat mig, och när originalförpackning funnits så har jag omedelbart kunnat ta en tusenlapp extra, bara för att. Samma sak när det gäller mina datorer. På mindre än ett halvår har jag blivit av med två stycken macbooks och när jag fått pengar från försäkringsbolaget så har det vi båda tillfällen varit avgörande att jag haft originalkartong kvar.

Så ah… dagens tips är inte svårare än så. Ta det säkra före det osäkra… kan själv tycka att det är jobbigt med tomma kartonger men man får klämma in dom där det går haha!

IMG_8599

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kattis

  Hur har det varit avgörande att du haft originalkartongen kvar? Alltså gällande försäkringen? Det hade då ingen betydelse när jag nyttjade försäkringen för min dator.. det kom inte ens på tal? 😛 nu har jag ett källarförråd så nu spar jag en del kartonger jag med 🙂 

  1. amir

   Kattis: har man av sig två gånger på ett halvår och vill ha pengar för datorer så mer eller mindre måste dom “kräva lite”… nu senast var jag tvungen att komplettera men anmälan med bilder på bl.a. originalkartongen… annars hade jag inte fått ut pengar!

 2. M

  Ooops! Tur att jag klickade in här.. Är precis på väg att slänga några originalförpackningar själv.. Tack Amir!

Annons
stats