Iphone update | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Iphone update

Dagen är fylld av shopping men har precis käkat lite så tänkte även passa på att uppdatera er 😀 Har hittills köpt ryggsäck och coola strumpor… och självklart en massa småkrans från alla giftshops som finns i stan! Måste förresten berätta en jätteläskig sak. En äldre man på cykel stoppade mig för att fråga om tändare, så fort han fick veta att jag var från Sverige så ville han sälja på mig alla möjliga sorters droger!! Han rabblade upp namn på droger som jag aldrig hört förut haha, tackade vänligt nej och skyndade mig iväg så fort som möjligt. En sån liten sak förstör dock inte, Amsterdam är helt otroligt vackert och mysigt 😀

20140608-171958-62398456.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna. S

    Hehehe gubben på cykeln, samma sak hände mig i Januari fast på Lanzarote sa att jag var från Sverige och helt plötsligt öppnade sig en buffé av droger. Man kan ju undra vad vi svenskar gör utomlands 😉

Annons
stats