Söndag | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Söndag

Godmorgon snyggingar!! 😀 Hoppas att alla har sovit fint inatt. Jag och Alexi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en runda på stan, vi vaknade tidigt och tänkte att vi kunde gå iväg för att köpa lite gott till frukost och självklart blev dom andra superglada när vi kom tillbaka. Igår var vi ute en liten sväng, blev faktiskt bara en enda drink… känner mig måttligt stolt haha. Vi spanade in gaydistriktet och ja… fanns en hel del potentiella killar liksom, Amsterdammare såg inte så tråkiga ut hehe.

Medan jag hoppar in i duschen får ni njuta av bilderna nedan, tog några random som såg bra ut från minneskortet 😉

IMG_8979

IMG_8959

IMG_8970

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexander

    Har du fler bilder på André? isåfall lägg ut alla! Så jääääävla snygg!  Kommer typ bara in på din blogg för att se bilder på han!!!!! LÄGG UT ALLA BILDER!!!

Annons
stats