Amsterdam randomness | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Amsterdam randomness

IMG_9058

IMG_8967

IMG_9087

IMG_9060

IMG_9105

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna. S

    Kom precis hem från Amsterdam och allt jag kan säga är -gryyyym stad vill åka tillbaka!! Har varit i många av Europas storstäder men Amsterdam ligger högt upp på topplistan. En “liten” storstad på nåt sätt väldigt mysig och fin som har klarat sig från 60-talets rivningshysteri. Extremt många restauranger i bra klass ( har nog gått upp 3kg på fyra dagar) ett tips är att kolla upp de små pärlorna på internet man annars missar. Shoppingen är också bra finns massor dock tjänar man som svensk inte nåt på att handla där. Gillar man historia som jag gör så finns det väldigt mycket att se 🙂

  2. Anna

    Här kommer en riktig petitess-kommentar: den där förbannande biten på skon där gummit alltid lossnar från tyget på EXAKT samma ställe! Vare sig man betalt 1000 el 100 för dojjan. Anyhuu- verkar som du haft en skön minisemester 🙂

  3. sebbe

    Är sjukt sugen på att dra till amsterdam. Det ser ut att vara en jättefin stad! Kan du rekommendera vad man bör se? Hur är shoppingutbudet? Finns det stora gallerior? Restaurangutbudet? Vilket hotell bodde ni på? 🙂

Annons
stats