Kvällsupdate | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Kvällsupdate

text

Hej! Denna dag har varit helt otrolig… bästa dagen på riktigt länge. Jag älskar att få vara så nära naturen, att känna sig som ett med allt. När vi var på stranden tidigare idag så satt jag och bara blickade ut och fascinerades av hur stort allting är. Stockholm är en sån liten prutt. Sverige är så mycket mer och jag förstår varför folk utomlands alltid har en sådan vacker bild av Sverige, den är rättvis.

Till middag grillade vi lammspätt, lök, champinjoer och en massa annat gott. Vi festade till det med dillkokad potatis och hemlagad chili-bea. Riktigt smaskigt var det. Efter mys på altanan så är det nu dags för en promenad till stranden. Den stranden vi ska till tar ungefär 30min att gå till så det blir skönt med lite motion. Imorgon är det en ny dag som ska fyllas med minnen och mentala bilder, vyckortsögonblick.

Hörs imorgon igen.
Godnatt älsklingar! 

IMG_0411

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kai

    Haha inte så svårt att förstå varför vi som bor här nere får klaustrofobi efter en dag i Stockholm, förundras över att så sjukt många människor står ut med att leva där 😉 

Annons
stats