Är inte gjord för fuktig luft | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Är inte gjord för fuktig luft

Är det något som kan döda min aptit så är det blöt och varm luft, man får fan inte lust till någonting då. Dom två senaste dagarna har jag knappt ätit något och endå känner jag ingen hunger. Många hade säket älska det men oregelbunden kost är verkligen inte bra för kroppen. Nedan ser ni vad jag ätit dom två senaste dagarna. Inte okej 🙁 Ska trycka i mig något fort nu innan jag rör mig mot Sara.

I förrigår:
Lunch: Celsius vilda bär
Middag: Lasagne

Igår:
Frukost: Celsius vilda bär
Lunch: Celsius vilda bär
Middag: Merguez med sallad

P7220648

Ps. Det börja precis regna och blåsa!! Hahah vilken lycka.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Adde

    Förlåt på förhand Amir. Hoppas du inte blir arg nu men måste tyvärr vara ordpolis, I can’t help it liksom. Det heter i förrgår. Inte i förrigår. Du är inte den första jag sett skriva så, vet inte vad folk fått det ifrån men så är det i alla fall. 

Annons
stats