Äsh, vi drar väl till USA! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Äsh, vi drar väl till USA!

Tusen tack för att ni var så duktiga på att lugna ner mig, riktigt tacksam. Ska jag vara helt ärlig mot er så hade jag redan börjat titta på alternativa resor haha. Hittade en snuskigt billig sista minuten till Alanya, 4stjärnigt… men ah, det blir USA istället. I Las Vegas så ser jag självklart mest fram emot att få se Britney Spears för femte gången, ska bli så roligt 😀 Sen måste jag besöka Grand Canyon, man kan väl inte vara i Las Vegas och inte ta en tur ut dit? Ska ha med mig min kompakta systemkamera, systemkameran, mobilkameran samt två olika objektiv till systemkameran hahah. My body is ready.

West-Rim
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pers

  Bra att du inte åker till Alanya för det är skit. Nyss hemkomen och det var långt under förväntningarna. Massa jobbiga turkar överallt..dålig mat, serveras inte ens turkisk mat ngnstans. Kanske beror det låga priset på att det är så få som åker, vad vet jag..

 2. Anonym

  Jag ska till alanya mitten på augusti! Ska också åka “sista minuten”, äckligt billigt som du skrev 😀

 3. Sanna

  Vad bra att du bestämde dig att åka! Jag har bilat igenom USA för två år sedan och det var så jäkla häftigt. Var självklart i Las Vegas och Grand Canyon 😀 dom bästa upplevelserna jag har haft! Allting är så himla häftigt. Vad avis jag blir på dig nu :-p

 4. Emma

  Tog också en helokopter tur över, mest för att vi råkade komma mitt under de veckorna regeringen och alla parker var stängda så det var enda alternativet att se det, men gud vad häftigt det var!!! Turen varade ca 45 min och kostade 260 dollar, mavrick hette företaget tror jag 🙂

 5. H

  Rekommenderar sundance helikopters. Först blir du hämtad på hotellet i limousin. Sen får en helikoptertur ca 40 min i öknen till Grand canyon, stannar nere i Grand Canyon där får du champagne och är där ett tag. Champagne, fota med mera där och fika. Sen helikopter tillbaka och limousin tillbaka till hotellet från flygplatsen. Går mycket snabbare än att åka flera timmar dit och en upplevelse man aldrig glömmer. Jag har gjort detta, därför jag skriver det. 100% värt! Kostar dock ca 2000 kr/ person men värt. Rekommenderas!!

  1. amir

   H: wow, trodde jag läste fel när du skrev 2.000:- hahah… när jag läste din beskrivning hade jag förväntat mig en mycket galnare summa haha 😀 ska fan fundera på det!! tack 😀

Annons
stats