Idag börjar Pride påriktigt | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Idag börjar Pride påriktigt

Godmorgon läckerbitar 😀 Förlåt för att jag slarvat med bloggen denna morgon, vaknade redan vid 07 men har bara suttit och plågats av den fuktiga luften 🙁 Igår tog det två timmar att somna och sen vaknar man tidigt följt av att inte kunna somna om, inte roligt.

Men men… vi ska inte vara alltför bittra!! Idag börjar Pride påriktigt. Parken öppnar och Conchita Wurst är på plats för att inviga allting med skönsång, riktigt roligt. Hon är ju hedersgäst på Stockholm Pride detta år. Ska till Sara om ett tag och börja fixa mig lite. Hörde något om regn och oväder så jag gör det nog enkelt för mig och slänger på en keps tror jag. Nu ska jag fortsätta röja undan lite här hemma och sedan röra mig mot Alvik!

20130801_221524

Jag och Ryan Dolan (Irlands bidrag i Eurovision 2013) i Pride Park förra året. Var så jäääävla packad, första och sista “idolbilden” jag tar hahah. That awkward moment.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats