Gårdagens invigning av Pride Park | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Gårdagens invigning av Pride Park

Hej babes!! 😀 Mår ni bra? Jag var hemma riktigt tidigt igår eftersom att jag och vännerna tog det ganska lugnt. Visst slank det ner en och annan cider (och några shots haha) men var hemma redan vid 01. Skönt tycker jag! Stämningen i parken igår var på topp och jag talar nog för alla i gänget när jag säger att vi hade det riktigt roligt. Tyvärr kom Conchita Wurst sist ut på scen så efter fyra timmars väntan var det många som hunnit bli otåliga haha, att hen bara sjöng en enda låt gjorde inte saken bättre heller, nästan lite pinsamt tycker jag? Men men, en magisk afton som ska bli minst lika magisk även denna kväll.

Efter att vi lämnat parken så drog jag och min äldre syster förbi WONK Stockholm för att tjuvkika på lillebror när han jobbade haha. Riktigt töntigt av oss men vi var ju bara stolta, riktigt kul att min straighta lillebror vågar sätta sig i kassan på en gayklubb. Vet många som hade tackat nej till det jobbet, men inte han 😀

P7300868
Conchita Wurst på scen i Pride Park 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats