Vilken underbar dag hittills | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Vilken underbar dag hittills

Lokal tid: 17.55

God kväll på er! Hos er är det ganska sen kväll nu men här är det fortfarande ljust och fullt av liv ute på gatorna. Det är det iof dygnet runt haha. Vi har varit iväg för att se frihetsgudinnan vilket jag tyckte var riktigt häftigt, hon representerar ju liksom hela New York… och USA? Efter det tog vi en taxi till China Town och Little Italy för shopping på marknaden. Nu är vi uppe på rummet för att duscha, byta om och sedan bege oss mot en restaurang som jag bokat bord på. En ganska fet restaurang, är astaggad haha!! Mer om den imorgon när ni är vakna 😉

P8302704

P8302700

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Älskar dina inlägg från NYC ! Har själv varit där (2005) så mkt är nostalgi <3 Blir så glad att det alltid finns något nytt att läsa när man kommer in här, defo en av de bästa bloggarna som finns  <3

  2. Samuel

    Haha har följt din blogg jätte länge nu och super kul och se hur du som individ och din blogg har utvecklats till något så positivt! 🙂 Skulle vara jätte kul om du filmade en “usa haul” eller något liknande och la upp här och på din youtube kanal när ni kommer hem 🙂

Annons
stats