Färjan till frihetsgudinnan | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Färjan till frihetsgudinnan

Lokal tid: 02.17

Har ni hunnit vakna än? 😀 Medan jag ligger och snarkar på andra sidan atlanten så ska ett tidsinställt inlägg få bjussa på bilder från när vi besökte frihetsgudinnan igår. Hon var så häftig, kändes lite småcoolt att se henne påriktigt tycker jag faktiskt. Kön till färjans biljettförsäljning var hemsk, och kön till färjan var ännu värre haha. När vi väl kom på så sprang vi snabbt upp på däck då vi förstod ganska snabbt vilken utsikt det skulle bjudas på. Och ah, scrolla ner så ser ni ju själva haha. Mäktigt.

P8302569

P8302580

P8302590

P8302601

P8302629

P8302633

P8302662

P8302671

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MdlnM

    Jag har ett gratis tips till alla som vill ta foton av frihetsgudinnan men inte bryr sig om att gå iland på Ellis Island. Hoppa på färjan till Staten Island, det kostar ingenting, se till att du står på högra sidan om båten på vägen dit för frihetsgudinnan foton. På vägen tillbaka stå vid kölen så får du riktigt grymma foton av downtown Manhattan. Det är cirka 30 minuter mellan varje avgång.

    För att fördriva tiden på Staten Island så rekommenderar jag Taqueria El Gallo Azteca för autentiska mexikanska tacos (75 Victory Boulevard) runt $2.50-3.00 per taco, det är ca 10 min gångavstånd från Staten Island Färjeterminal 🙂

Annons
stats