Begär | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Begär

Ni som följt mig ett längre tag känner nog till min kärlek för mobilskal. Jag tar detta med mobilskal på högsta allvar och dom ska självklart bytas efter väder, humör, sysselsättning osv. Nu när jag har nya iPhone 6 så ekar det väldigt tomt i lådan med mobilskal då jag bara har ett enda för tillfället, Apples egna skal som dom började med när 5s och 5c släpptes.

Sitter och bläddrar runt på nätet efter några godbitar. Har faktiskt redan lagt en beställning på fyra stycken egendesignade. Tog bl.a. en bild som jag fotat själv i New York och det blev självklart ett Britney-skal också hehe. Standard ju 😉 Nedan har ni några andra skal jag fick syn på, huuuur snygga är dom inte?

mobilskal

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  Hej!
  Den här länken > http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/insamlingar/?collection=9343 < leder till en insamling för bröstcancerfonden. En insamling där man även kan vinna en av 4 ROSA mormors-rute-filtar om man skänker en liten slant! Alla får vara med o delta, och man har ju rätt så stor chans att vinna iom det finns 4 filtar.
  Filtarna är virkade av virkerskor från hela Sverige med grannländer, filtar gjorda av omsorg, kärlek och omtanke! Hela detta projektet är för att hjälpa till att samla in mer pengar till (bröst)cancerforskningen m.m speciellt nu under bröstcancermånaden Oktober!
  Vill du dela detta på din blogg skulle det vara otroligt glädjande för många, och säkert samla in mycket slantar till väl behövande <3
  Mvh Sara Ekesrydh

Annons
stats