Föna föna föna | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Föna föna föna

Hela mitt liv har varit en lögn!!! Att föna hår kommer aldrig bli detsamma igen haha. Även här pratar vi om rymdforskning, så otroligt mycket att tänka på och ännu mer som kan gå fel. Det är bara att öva och öva tills det sitter. Har förresten fått veta att vi ska klippa håret på en livs levande människa nästa vecka, fatta nervositeten!! Vi ska klippa en helform på valfri försökskanin. Ska försöka tvinga hit mamma 😉

IMG_0036.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Om du behöver ännu en försökskanin så är jag villig! Mitt hår ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig så det kan knappast bli värre 😂 kramar

 2. T

  Skriv gärna mer ingående om vad ni lär er. Det är jättekul med hår! 🙂 // En hemlärd “frisör” som förmodligen gör allting fel

 3. Sofia

  Grattis till utbildningen. 🙂 🙂

  Jag omskolade mig nu för 1 år sedan (26 år gammal) till bagare. Och ångrar inte en sekund. 1 år som lärling och blev klar i juni. Nu är jag anställd bagare på min senaste praktikplats och bakar bröd och bullar 5 dagar i veckan. Livet är för kort för att inte ha kul på jobbet 🙂

  Klippettan Mireille i Skanstull kanske vore en bra praktikplats sedan? Hon har gesällbrev och är duktig 🙂

Annons
stats