Morgonmys | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Morgonmys

Godmorgon alla fina! 😀 Idag har jag en liten sovmorgon så myser med tända ljus och absolut ingen stress. Gick upp samma tid som vanligt eftersom att jag ändå var vaken, lika bra ju. Ikväll tror jag det blir filmkväll med Dogge. Medan alla andra springer utklädda till slampor på halloweenfester så rockar jag nog hellre en redig skräckfilmskväll… kanske kan gräva ur en pumpa också? Vore skitcoolt, inte gjort det på jättemånga år. Sist var 2011 skulle jag tro. Får bli ändring på det, högtider och traditioner är mysiga.

Hur “firar” ni halloween?

IMG_4119

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. amanda

  Åhh älskar halloweenpumpor! Kan du inte göra en video när du gröper ur den? Länge sedan du la upp en video, så roligt ju

 2. lifebyhugo

  Godmorgon bästa Amir!
  Idag ska jag nog kolla på bio och se Annabelle så det ska bli kul 🙂 
  Annars ska jag nog bara ta det lungt och mysa restan av dagen 🙂  Ha en grym dag 🙂

 3. Micknick

  God morgon fina Amir !
  Klart mycket skönare med en filmkväll 😉 Jag firar oftast bara med filmer (skräckfilms-freak) 
  Nån du kan rekommendera till ett freak som mig  ? 😛
  Kram på dig,   BTW Du e tamig fanken den skönaste och mest jordnära bloggaren och bara älskar alla dina uppdateringar !  Ha en grym dag 🙂

Annons
stats