Snart är ni mina | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Snart är ni mina

Jag kom att tänka på en sak… eftersom mitt mål är att bli bäst så är det väl inte mer än lämpligt att jag då använder mig av det bästa? En styler och en hårfön från GHD är just nu på väg hem till mig och jag verkligen längtar till mitt avi trillar ner i brevlådan så att jag får hämta ut godsakerna. Att mina stylingverktyg är i rose gold gör ju inte heller saken sämre. Jag menar… har ni sett något vackrare? Ser verkligen fram emot att få jobba med dessa 😀

Styler: 1.899:-
Fön: 1.499:-
Paketpris: 2.499:-

http://www.ghdhair.com/se/

ghd-V-Rose-Gold-Deluxe-Complete-Set
ghd-rose-gold-deluxe-gift-set

Och på tal om GHD… idag kommer det instruktörer från GHD till skolan för att visa oss hur man bäst stylar hår med deras verktyg. Perfekt för mig som kommer använda dom även privat haha. Vill verkligen bli bättre på lockar och vågor med styler, får inte till det sådär bra som jag vill. Hoppas dom ger mig några värdefulla tips idag. Men det tvekar jag inte på 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats