Prov imorgon | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Prov imorgon

Imorgon är det prov i färglära och fast att det är mitt absoluta favoritämne i skolan så är jag inte säker på hur det kommer gå. Jag älskar ju det praktiska och även om teorin faktiskt också är intressant för mig så har jag ju svårt med att få allt från papper till huvud. Blandningsförhållanden kommer jag nog aldrig lära mig utantill, och det här med diverse väteperoxider i förhållande till ljushetslägen osv osv… knas haha! Har pluggat under helgen och ska självklart fortsätta idag, och så håller vi tummarna att det går så bra som det kan 😀

I fredags var det förresten en tjej och hälsade på i skolan, nästa kurs börjar i januari och hon är antagen så det var trevligt att hon ville komma och titta. Är du också intresserad så tycker jag absolut att du ska slänga iväg en ansökan och se till att din dröm blir sann 😀

http://internationalhairacademy.se/

IMG_3365

IMG_3368

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats