Jag vill, men får inte! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Jag vill, men får inte!

Är inte dessa hörlurar det finaste som finns? Dom kostar 3.390:- så självklart sitter det en ängel på min högra axel som säger att jag ska ta mitt sunda förnuft till fånga och inte ens tänka på att köpa hörlurar för en sådan summa. På vänster axel sitter djävulen och gapar om hur mycket mitt liv faktiskt behöver dessa skönheter. Dom är ju så snygga!!! Åh, vilken axel ska jag lyssna på haha?

beats

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ebby

  Alltså nej 🙁 Sjukt snygga, men nejnejnej…. Det finns så SJUKT mycket mer du kan köpa för den summan. Som te.x 48 st h&m T-shirts, 2,5 GHD plattång eller en 50 tums platt-tv på media markt 🙂 Så tänk dig för 🙂

 2. Småstadsliv

  Har du pengarna och känner att det är värt det för ett par hörlurar så köp 🙂 Snygg detalj inför våren.

 3. Lina

  Februari lider mot sitt slut och vad jag samt vi alla trogna bloggläsare vet du har du varit duktig med healtyh february. Så why not? Du måste ju belöna dig själv med nånting så nice som dessa hörlurar ju!! Eller måste och måste..haha mest för att du förtjänar det.
  Ha en bra helg! 😀

Annons
stats