Jobbhelg | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Jobbhelg

Idag: 10-18 på Nikita Hair och privat färgning på Sara efter jobb
Imorgon: Privat löshårsinsättning på en väns syster

Hej snyggingar 😀 Har lunchrast just nu och tänkte passa på att blogga lite, ska nog tidsinställa ett och annat inlägg när jag ändå är i farten hehe. Måste även beklaga mig över att jag har sådan otur just nu, ungefär som en otursperiod? Jag har ju berättat vad som hände med minneskortet och väskan i torsdags och imorse glömde jag kontokortet hemma. Tack och lov hade jag 40:- kontakt så blir åtminstone en liten lunch, bättre än ingen alls? Har i alla fall gått bra på jobbet, skönt att det går bra någonstans haha 🙂 Hoppas att ni alla fått en bra start på helgen och att sköna dagar väntar. Hörs snart igen 😀

Bild 2015-02-21 kl. 12.48

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats