Deltävling 4 | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Deltävling 4

mello3

Till final: Måns Zelmerlöv och JTR
Andra chansen: Dinah Nah och Hasse Andersson

Midnight Boy – Don’t say no
I början undrade jag vad det var för något som stod på scen men efter ett tag började jag känna låten riktigt skönt så gungade med för fulla muggar och kom på att detta bidrag verkligen föll mig i smaken haha, så annorlunda och roligt 😀 Skadar inte med lite 80tal i mellon, välkommen!

Caroline Wennergren – Black swan
Jaaaaa, åååh vad hon var duktig!! Jag har lyssnat på låten hela morgonen och är så bitter för att hon inte ens kunde få en andra chansen plats? Hade jag fått bestämma hade hon gått till final tillsammans med Måns. Underbar låt och skithäftig röst.

JTR – Building it up
Om ni nu är så kända i Australien, kan ni inte hålla er där?

Hasse Andersson – Guld och gröna skogar
Pensionärerna ska såklart också ha något att tycka om så det får Hasse Andersson stå för detta år. Kan inte förneka att refrängen var lite småskön, trallvänlig liksom. Han gick till andra chansen och ah, det kunde han väl få 😀 Grattis!

Dinah Nah – Make me (la la la)
Nääääästa…

Annika Herlitz – Ett andetag
Bara för att hon gjort rösten till Elsa i Frost så betyder det inte att hon ska ställa upp som Elsa i mellon också, sjukt förutsägbart… synd på en sån duktig talang. Hon hade en otroligt vacker röst.

Måns Zelmerlöv – Heroes
Var ska jag börja? Måns är tillbaka och det är han noga med att ingen missar. Fy helvete vilken stark låt och hans show var ju verkligen något extra. Nu när man sett alla bidrag kan jag med handen på hjärtat säga att det inte skulle göra något om Måns vann hela skiten, det är han värd. Din tur nu Måns.

ws5asstidazg6cdqiafbbka9fzd-jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Småstadsliv

    Jag tippade på Wennergren och Måns direkt till final. Kvinnaböske 😀 och Dinah Nah till Andra Chansen. Fy fan för JTR som sabbade min lista. Inte ens pensionärerna gillade Kvinnaböske. Mina föräldrar bara NEEEJ när han började spela. Har vi åkt tillbaka 20 år i tiden? Tror nog mer på onyktra personer 😉

Annons
stats