Ikväll tävlar Måns | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ikväll tävlar Måns

Ikväll är det dags för den andra semifinalen där Sverige är med och tävlar, känner fortfarande inte pepp men tänkte kika på Måns framträdande… får se om jag orkar bry mig om några andra haha. Tycker det är synd att jag tappat intresset detta år, har jag tur är kanske allting som det ska nästa år. Och till alla er som saknar mina summeringar av delfinalerna och finalen… förlåt!! Orkar ni vänta ett år? Mycket begärt haha.

måns

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cornelia

    Du kan ju inte missa finalen!!! (Melodifestivalen är ju en tradition. Som Julafton typ 🙂
    Kolla i alla fall på Ryssland, Italien och Sverige innan finalen. De är mina topp 3 🙂 

Annons
stats