Jag fyller ju år idag | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Jag fyller ju år idag

Nej men godmorgon snyggingar 😀 Idag är det fan ta mig ingen vanling dag för idag är det ta mig fan min födelsedag haha. Det farliga när en prinsessa som mig fyller år är att det självklart utnyttjas till max, jag har planerat denna dag länge och jag förväntar mig att jag inte ens ska behöva lyfta ett halvt finger 😉 Får se hur den planen fungerar i skolan haha…

Ikväll ska jag inte göra något speciellt förutom att träffa mina närmsta och finaste vänner, vi blir inte många alls utan jag vill hålla det mysigt, intimt och äkta. Kommer bli en riktigt bra onsdag, vaknade upp pigg och solen strålar. Wohooo!

birthday

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jenny

    Stort grattis du vackra prinsessa 😊😊❤❤
    Hoppas du får en fantastisk dag, det förtjänar du
    Stor kram/stort fan❤

Annons
stats