Bloggen strular... | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Bloggen strular…

Godmorgon snyggingar 😀 Bloggen strular som fan för mig och därför blir uppdateringen lite halvdan just nu. Tar en evighet för mig bara att logga in på bloggen och när jag väl kommer in på den går allting bra mycket segare. Ska se till att få upp detta inlägg i alla fall så att ni vet varför uppdateringen är som den är. Idag börjar jag jobbet klockan 12 så ska sätta mig i bilen snart och brumma iväg… gillar att vara i god tid på jobbet så att man hinner förbereda sig mentalt. Finns inget värre än att komma fram 5 minuter innan man börjar och sen bara kasta sig ut i salongen och det höga tempot… ingen bra start på dagen det, om ni frågar mig!

PA254257

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats