New in | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

New in

Tänkte ge mig på att testa denna serie från Kérastase. Den ska hjälpa oss med tunnare hår så jag lovar att återkomma med mina åsikter sen när jag hunnit testa den ordentligt. Om det är någon av er bloggläsare som testat någon av dessa produkter så får ni mer än gärna berätta vad ni tyckte 😀

P8176421

Schampo
“Kerastase Desifique Bain Densité är ett återfuktande hårschampo för hår som saknar lyster och fyllighet. Hår som är tunt och fint får ny livskraft och vitalitet. Innehåller Hyaluronsyra som är extremt återfuktande samt ceramider som reparerar hårfibern och stärker ytskiktet.”

Inpackning
“Den delikata konsistens av denna mask möjliggör en omedelbar hårförvandling så snart det tillämpas genom att tillföra mjukhet och lätthet till håret som saknar densitet. Håret regenereras från rot till topp.”

Serum
“Källan till ett ungt hår är Melanin. Melanin är det som påverkar din färgnyans i håret. Kerastase Densifique Serum Jeunesse motverkar att melanin produktionen avtar och arbetar för att håret skall fortsätta att kännas ungdomligt och bevara sin färglyster. Utan Melanin åldras håret och vi vet att effekter som flygit hår, torrt hår, färglöst hår, grovt svårformat hår, samt att glansen försvinner i och med att håret förlorar sin förmåga att reflektera ljus och det kan se matt och smutsigt ut.”

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isolde

    Jag vet inte om det var exakt samma jag köpte pga av andra färger, men jag köpte i alla fall ett schampo som skulle hjälpa mot håravfall och tunt hår. Jag tyckte faktiskt att det hjälpte! Dock så åt jag samtidigt också “hårpiller” så det kanske var en stor faktor också, men ändå, jag rekommenderar absolut!

Annons
stats