Big, messy, braided and hippie! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Big, messy, braided and hippie!

Godmorgon favoriter 😀 När jag vaknade imorse kände jag verkligen hur jag bara var tvungen att få pilla lite i hår haha. Tog fram ett av mina dockhuvuden och satte igång ganska direkt. Körde stora och slarviga lockar med plattången, sen tvinnade och flätade jag ihop en slinga på varsin sida om benan för dendär tvättäkta hippiekänslan. Blev ganska nice tycker jag, synd att det bara en är dockjävel haha.

P8236435

P8236430

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Ååååh så fint! Vad duktig du är jämt. :))

    Har skickat mail till dig idag förresten. Snälla hjälp mig, Amir! Kommer inte våga gå utanför dörr i höst annars. Haha.

    Kram!

Annons
stats