Kan faktiskt mer än balayage ;) | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Kan faktiskt mer än balayage ;)

Jag är så sjukt jävla stolt över den uppskattning jag fått för mina balayage-arbeten, samt alla nya kunder som förlitat sig på mig och låtit mig göra just en balayage på dom… men den senaste tiden har jag varit orolig för att folk ska börja ta för givet att jag inte kan något annat än balayage! Så gissa en gång hur glad jag blev idag när finaste Ida (känner henne sen innan) kom med sitt superblonda hår och faktiskt ville gå mörkare, perfekt tillfälle för mig att visa bredd på färgkunskaperna!

Jag la in bruna slingor i hennes hår och sen mörkade vi ner botten samt nyanserade längderna mörkare och kallare. Tyckte att Ida strålade när hon lämnade salongen, sjukt vacker färg!! 😀 😀

broooonde
bronde

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej Amir!
  Gud vad du är duktig! Hade jag inte bott så långt ifrån så hade jag verkligen anförtrott mitt älskade hår till dig!

  Många kramar från Hanna!

 2. Emma

  så snyggt!! Denna bilden ska jag ta med mig när jag ska till frissan. Har nyss flyttat till USA och ska försöka hitta någon som är duktig här. Har ganska ljust nu, men har velat mörka det lite, och den färgen var precis som jag tänkt att jag vill ha det! 🙂 

 3. A

  Hej Amir! Jag har följt din blogg med jämna mellanrum, ibland oftare, ibland mer sällan. Men har varit inne här mer på sista tiden och måste bara säga att du är så jäkla duktig!! Blir så imponerad av ditt arbete med hår och färgningar! Hade jag inte bott i Malmö hade jag låtit dig ta hand om mitt hår! Fortsätt med det du gör!!

 4. malin

  Du är så duktig 🙂 Har du ngn gång arbetat med ngn med alopecia? Ni har säkert fått kunskapen om alopecia under utbildningen. Själv har jag en stor kal fläck, utöver det ganska mycket hår på huvudet. Är så sugen på att slinga håret igen men tycker det är jobbigt när alla stirrar på en under tiden man sitter där, även om det inte är elakt menat. Hade du jobbat i Malmö hade jag nog vågat gå till dig ändå haha = ) 

Annons
stats