Ny videoblogg, redan! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ny videoblogg, redan!

Denna video skulle egentligen upp imorgon men jag känner inte att det finns någon anledning att låta er vänta… jag är ju ganska “ny” på YouTube så det är bara bra om jag fyller på med videos i en relativt snabb fart. Om någon ny person hittar till min kanal tror jag den föredrar att det finns mycket videos så att den snabbt kan avgöra om den är intresserad eller inte… ah, ska inte spåna iväg för mycket i mitt tänkande nu hahah. Här kommer en ny video 😀

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=lMeAG4A28KE[/youtube]

youtubelogo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. isabella

    beautyblendern såg väldigt liten ut? antingen har du jääättestora händer eller så använder du den “fel”, man ska dränka den i vatten och sen pressa ut allt vatten så den är fuktig bara och sen applicera sin foundation/puder – dettta gör att den suger upp all onödig foundation men utan att “slösa” på den och bäst av allt – du ser inte kakig ut! självklart kan du använda den hur du vill men tänkte bara nämna hur den var “tänkt” att användas du kanske inte ens visste 🙂 

    1. amir

      isabella: men gud vad gullig du är, jag brukar faktiskt blöta ner den men jag föredrar att låta den självtorka ett tag för jag tycker den fortfarande är för blöt efter man kramat ur den… dock blev denna video ganska spontan så jag sket i det haha… fett ovärt egentligen eftersom det går åt så sjuuukt mycket produkt, ni ser ju hur mycket jag måste kladda i ansiktet hahah <3

Annons
stats