Ännu mera nytt | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ännu mera nytt

P9300013

P9300011

Titta… massa nya kläder från Uppercut.se 😀 När jag gjorde denna beställning så insåg jag att jag beställt underkläder från dom sedan 2009… fattar ni hur länge det är? Snacka om en sjukt jävla trogen kund haha, vet att båda mina bröder har underkläder från dom också. Tror det är främst för att dom har ett sånt stort jävla utbud och sen kommer ju paketet fram på nolltid, det om något uppskattas ju alltid jättemycket 😀

KAMPANJ-TIPS!! Om ni undrar varför jag gått loss på underkläder från Frank Dandy så är det för att om man handlar 5 par så behöver man just nu bara betala för 4… vem går inte igång på något så festligt? 😉

erbjudande

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Hej Amir! Jag behöver HJÄLP och hoppas verkligen att du kan lyfta detta i din blogg. Det är så att jag är en 25 årig tjej som precis börjat jobba som lärare (tog examen under våren) men min dröm var att bli polis. Och eftersom det är så svårt att komma in på polisskolan så tänkte jag äh jag får väl plugga till något annat under tiden för jag hade inget jobb då. Så här står jag, färdigutbildad lärare men det är inte drömmen. Och polis vill jag inte längre bli. Jag har sagt till mig själv att jag ska ge detta en chans och tänker därför jobba fram till sommaren. Men redan nu känner jag för att läsa på om andra utbildningar för jag tror att jag vill utbilda mig till något annat. Problemet är bara vad då? Såå min fråga är, vore det dumt att ta en till utbildning? Och hur hittar man ett passande yrke till sig själv? Hur gjorde du? Jag har trots allt pluggat i 4,5 år och jag blir så dum på mig själv att jag inte hoppade av utbildningen i början utan envisades med mig själv för att göra klart skiten. För nu är det klart men jag vill inte detta. Har grov ångest över all tid, energi och pengar som jag lagt ner inom skolvärlden (dock inget lån från csn utan bidrag plus jobbat mycket vid sidan av). Jag vet inte vad jag ska ta mig till och mina vänner ger mig inga goda råd utan de säger bara “åh vad tråkigt, jag förstår osv”. Hjälp snälla! 

Annons
stats