Godmorgon alla godbitar | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Godmorgon alla godbitar

Har ni sovit gott? 😀 Hoppas!! ♥♥ Jag somnade ganska sent inatt men jag är uppe tidigt ändå för då vet jag att jag kan somna i skaplig tid ikväll… tänker fan inte få dåliga sömnvanor alltså. Idag är första dagen på fyra dagars ledighet så jag ska verkligen bara ta det lugnt och hänga här hemma. Spela in videos, städa, ta hand om mig själv med ansiktsmask och hela detdär kalaset! Hoppas att ni alla också har en skön dag framför er!

Har förresten läst att vi på Myshowroom ska få vår wordpress uppdaterad. Är så jävla glad, det kommer bli så sjukt mycket roligare och smidigare för mig att blogga… och så har jag väntat i typ ett halvår på att uppdateringen ska ske haha. Bättre sent än aldrig säger man väl? 😀

P9300009

P9300013

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats