Tummen upp till dessa hårprodukter | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Tummen upp till dessa hårprodukter

Har ni sett min unboxing-video på youtube? Fick ju bl.a. två hårprodukter från märket Keune och nu har jag hunnit testa båda två… kan ju vara viktigt att faktiskt testa något innan man skriver om det? Känns som många bloggare glömmer det haha 😉 Jag ger i alla fall tummen upp till båda två, för mig som är tunnhårig är det väldigt viktigt att använda rätt vax, och inte något som tynger ner eller får håret att se tunnare ut. Frisören höll hela dagen med båda vaxen och dagen efter såg jag inte sådär “dammig” ut i håret, det om något är ju fett värt haha! 😀

HANDLA HÄR: Beautynet.se
RABATTKOD: “amir17” ger 10% på ett heeelt köp.
Koden är giltig fram till sista oktober!

PA080002

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats